van der Schild heiwerken

Informatie

Informatie

Uw heiwerk in goede handen

Betonnen heipalen zijn leverbaar in schachtmaten van vierkant 22 tot 45 cm. Combinaties van schachtmaat en lengte zijn mogelijk. Betonnen heipalen hebben een minimale zetting en een grote belasting. Ze zijn na installatie dan ook onmiddellijk belastbaar. Betonnen heipalen kunnen met extra’s als aardedraad en/of kopwapening worden geleverd. Om eventuele trillingen tijdens het heien te beperken is het voorboren van de palen een optie.

Houten heipalen zijn leverbaar met een puntdiameter van 10 tot 16 cm en een kopomtrek tot 75 cm. De palen zijn leverbaar tot een lengte van 20 meter. Houten heipalen zijn ongeschild en worden met betrekkelijk licht materieel getrild. Zij worden tot onder het grondwaterpeil getrild zodat geen verrotting optreedt. Afhankelijk van de toepassing worden er betonopzetters op de palen getrild. Betonopzetters zijn leverbaar in schachtmaat van vierkant 22 cm en in lengten van 1,5 tot 4 meter.

Stalen buispalen zijn leverbaar in diameters van 168 mm tot 406 mm. Zij worden in segmenten geheid die ter plaatse aan elkaar worden gelast. Als de juiste diepte is bereikt, wordt de stalen buis volgestort met beton waarna de wapening wordt aangebracht. Stalen buispalen worden vaak gebruikt bij kleine werkruimten en eventueel beperkte werkhoogte, en worden trillingsarm geheid.

Specialist in heipalenwerken

Heiwerken in beton, hout, staal. Sinds 1965 uw partner!

Kom vrijblijvend met ons in contact. Wij adviseren u graag.